Online aanmelden | Pro-actieve toegangscontrole - IQ-Soft.nl

Online aanmelden

Selfservice webportal voor proactieve toegangscontrole en -verlening

Online aanmelden

Met de module Online aanmelden maakt u het leven van zowel uw bezoekers als ontvangende medewerkers makkelijker. Via een professionele selfservice website – geheel in uw eigen huisstijl – kunnen bezoekers, leveranciers en subcontractors zich voorafgaand aan hun bezoek aan uw locatie aanmelden. U bepaalt zelf welke informatie daarbij optioneel of verplicht is. Workflow-gestuurde intelligentie zorgt ervoor dat alle betrokken medewerkers de juiste acties uitvoeren, op het juiste moment. Na goedkeuring van de aanvraag kunnen toegangspassen worden klaargelegd bij uw toegangspunt of voor aangetekend verstuurd naar de aanvrager.

Op de locatie zelf hoeft alleen nog een ID-scan te worden gemaakt ter identificatie. Het ter plekke aanmaken en uitgeven van toegangspassen door security of receptie is dus niet meer nodig. Door het proces – grotendeels geautomatiseerd – vooraf af te wikkelen, realiseert u aanzienlijke efficiencyverbeteringen en kostenbesparingen.

De selfservice portal biedt naast aanmelding ook de mogelijkheid om bezoekers vooraf veiligheidsfilms en -instructies te laten bekijken en bijbehorende toetsen af te nemen. Dat kan in meerdere talen en natuurlijk kunt u uw bestaande video en veiligheidsinstructies integreren.

Meer informatie

Kies uw software pakket

IQ-Soft Pro

Plug-and-play oplossing voor tijdelijke en permanente controle op toegang en aanwezigheid op uw bedrijfsterrein of bouwsite.

Pakket aanvragen