Veelgestelde vragen - IQ-Soft

Veelgestelde vragen

Niet helemaal zeker of IQ-Soft de oplossing is die u zoekt? Of heeft u vragen over specifieke functies of mogelijkheden? Op deze pagina vindt u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat het antwoord dat u zoekt er niet tussen? Mail ons dan uw vragen en u krijgt binnen één werkdag reactie: info@iq-soft.nl. Of bel direct: +31 (0)346800100. We helpen u graag verder.

Of u nu 10 of 50.000 medewerkers toegang moet verlenen, voor IQ-Soft maakt het niet uit. U kunt eenvoudig opschalen als u (tijdelijk) meer personen op uw bedrijfsterrein verwacht. Extra hardware koppelen aan IQ-Soft is ook helder. U hoeft geen extra licenties aan te schaffen.

Een combinatie van beide: IQ-Soft is een Windows applicatie die is uit te breiden met online modules.

De standaard functionaliteit en de mate waarin die geconfigureerd kan worden, maakt het in de meeste gevallen mogelijk IQ-Soft zonder maatwerk te implementeren. Waar maatwerk nodig is, ontwikkelen we functies met een perfecte afstemming op uw situatie. IQ-Soft zorgt dat de software in ieder geval conformeert aan de wet- en regelgeving en uw interne veiligheidsbeleid.

Door gebruik te maken van de jaarlijkse update profiteert u inderdaad van de nieuwste ontwikkelingen.

Dit kan per locatie verschillen en is overzichtelijk in te richten op basis van uw interne veiligheidsrichtlijnen.

Op dit moment is de gebruikersinterface van de software beschikbaar in Nederlands, Duits en Engels. Ook onderdelen waar bezoekers mee te maken krijgen (zoals communicatie via schermen of een aanmeldwebsite) kunnen meertalig worden aangeboden.